‘Apa Kerajaan BN Kedah Buat’

Wow hari ini Terkejut juga bila dengar beberapa projek mega yang telah dan sedang dibuat oleh Kerajaan Negeri Kedah..Bayangkan rakyat Kedah sendiri tidak mengetahui betapa dari 99 janji manifesto PRU13..hanya tinggal 30 janji lagi yang belum dijalankan dan ianya bakal disempurnakan dalam masa yang terdekat.

Apatah lagi projek projek untuk kesenangan rakyat seperti projek bekalan air untuk kegunaan 20 ribu penduduk yang sentiasa mengalami masalah air..ianya projek segera demi selesaikan masalah rakyat..

Projek Lapangan Terbang baru dan banyak lagi…persoalannya kenapa rakyat tidak tahu dan persepsi apa kerajaan BN buat selama ambil balik pemerintahan..apa Datuk Mukhriz buat..telah menjadi persepsi negatif..Kenapa penjawat awam..staff pejabat Menteri Besar dan yang seumpamanya tidak sebarkan maklumat tentang apa Kerajaan Kedah buat??

Paling tidak..salurkan maklumat kepada media..termasuk media alternatif yang berada di Kedah supaya mereka salurkan kepada rakyat.Jangan salahkan pihak media kalau maklumat Apa Yang Kerajaan BN Kedah Buat tidak sampai kepada rakyat.Apa agenda penjawat awam Kedah???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s